20180512

Dorești să-ți prezinți ideea pe scena TEDxBrasov?Tibi Ruczui - Curator TEDxBrasov

Concursul FAST IDEAMarile idei ne vin  în cele mai neașteptate moduri cu putință. Stând sub duș sau în baie, privind  pe fereastră sau făcând o plimbare în Natură, discutând, mai domol sau mai aprins, cu un prieten sau cu cineva din familie, ideile ne vizitează ca și mici extratereștri invizibili.


În legătura asta a noastră cu ideile care ne vin mai rar sau deloc (tocmai când am avea nevoie) noi am fost educați total greșit. 

Elizabeth Gilbert într-un discurs TED amuzant, intim și surprinzător ne explică și DE CE.  Fascinant este acest discurs care ne schimbă radical modul de a vedea lumea aceasta intangibilă a ideilor. Filosoful nostru Petre Țuțea mai avea asemenea idei: "Intelectul e dat omului, după părerea mea, nu ca să cunoască adevărul, ci ca să primească adevărul."

Noi am fost educați și încă suntem îndrumați să credem că ideile mari aparțin artiștilor sau geniilor sau că "geniile" sunt persoane greu de găsit.

Adevărul este că fiecare dintre noi are un geniu. 

Dar unde merg acele idei geniale care sunt prezentate la TED sau la evenimentele locale TEDx? 
Aceste idei înconjoară globul cu viteza gândului în fiecare secundă din zi și din noapte și ajung pe rețeaua TED la  peste 12 milioane de oameni. 

Dar întrebarea fundamentală aici este următoarea: 
ideile tale unde merg!? 

Mulțumită competiției anuale TEDxBrasov ideile voastre minunate ar putea fi prezentate pe covorul roșu de pe scena mare alături de speakerii consacrați care au fost deja special selectați de echipa TED și TEDxBrasov. Vom invita oameni din public pe scenă pentru a împărtăși ideea lor mare în doar 60 de secunde. Inițíem Proiectul FAST IDEA!!! 

Cea mai bună idee rapidă va fi decisă chiar acolo și chiar de public.

Ai o idee bună pentru a fi împărtășită pe scena TEDxBrasov?
Timiteți-vă  ideea  înainte de 30 iunie pentru a vă fructifica șansa de a vă expune ideea în fața unui public deschis, curios, dornic de cunoaștere.

Sintetizează ideea ta în maximum 200 de cuvinte pe următorul link (se activează peste o săptămână, pe 19 mai a.c.). Urmăriți deci postarea următoare de pe blog (sâmbăta viitoare) sau pentru siguranță primiți direct link-ul prin e-mail prin TEDxBrasov Newsletter.


Subscrie la TEDxBrasov Newsletter 
în căsuța de sus de pe blog și ai acces garantat la formularul activat 
pentru a aplica la concursul FAST IDEA
(coloana din dreapta).

Căutăm idei

- pe orice subiect
- care sunt aplicabile
- care demonstrează o gândire originală
- care pot fi transmise doar de tine, fără poze sau PowerPoints

Termenul limită pentru ideea ta minunată este sâmbăta 30 iunie 2018 și poți introduce cât mai multe idei (câte doriți dar pe formulare separate vă rugăm!) cu începere cu data de
19 mai 2018 când activăm formularul.

Vom selecta 5 persoane 

pe care o să-i invităm pe scenă la TEDxBrasov 2018. 
Vom împărtăși publicului nostru ideea ta care îți poate schimba astfel viitorul. 

Gândește-te să ajungi la TEDxBrasov nu numai în sală, în public, 
dar mai ales pe scenă, pe covorul roșu și apoi acționează. 

Nu uita să te înregistrezi pentru TEDxBrasov Newsletter (coloana dreapta, sus), deoarece BILETELE cu REDUCERE, pentru fiecare eveniment,  se epuizează primele. Pot aplica la concursul FAST IDEA doar cei care au un bilet de intrare la Conferința anuală TEDxBrasov.

Despre alte 3 beneficii ale abonatului la 
TEDxBrasov Newsletter puteți să citiți chiar în procesul aplicării. Tot aici prezentăm și un video despre modul în care se desfășoară concursul FAST IDEA!
Mult succes!


***************

Elizabeth Gilbert într-un discurs TED amuzant, 
intim și surprinzător despre geniul nostru pe care, 
până la acest film, nu prea l-am luat în serios.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu