20180520

Idei de la TEDxBrasov pentru oamenii de acțíune

Evenimentul TEDxBrasov 2018, din  toamna acestui an, este pentru oamenii de acțiune (lideri, manageri, întreprinzători) care au nevoie de idei noi. 

*****

Ideile noi de aici sunt precum oxigenul pentru cei care excaladează "Muntele alb" – Kilimanjaro - din Africa.
Știi, ca și om de acțiune, că  problema ta, pe măsură ce urci Muntele Alb, fie el și un munte virtual, nu este peretele aproape vertical, stâncos, ci oxigenul din condițiile aerului rarefiat. 

Ca să avem o productivitate fără stres avem nevoie de mult, mult oxigen, avem nevoie de un brainstorming, de o furtună de idei. 

Avem nevoie să ne oxigenăm creierul cu cât mai multe puncte de vedere abordând cu curaj teme care vin din zona tehnologică și care îmbunătățesc radical performanța umană, individuală. 
Și adevărul este simplu dar și crud. 
Dacă nu apelezi la aceste tehnologii, dacă nu ți le însușești, riști mult. 
Nu riști să ajungi pe locul doi ci riști doar să fii marginalizat. 
Și de la periferie, eventual din șanț, lucrurile nu numai că par sumbre dar chiar sunt. 

Marele șahist Kasparov spunea la TED că dacă nu poți concura cu mașina atunci e mai bine să te aliezi cu această mașină. 

Și în mod cert pe lîngă această componentă tehnologică, de SF, pe care o aducem în atenția oamenilor de acțiune la evenimentul TEDxBrasov 2018 avem nevoie și de exemple concrete din zona de performanță pură. 

În lumea de azi, ca și om de acțiune,  nu ajunge să ai de partea ta doar  tehnologia. Ai nevoie de exemple concrete din zona de performanță. 
De ce ai nevoie? 
Pentru că de multe ori atunci când îți spui că nu mai poți tu totuși mai ai rezerve pe care e bine să știi că le ai și le poți accesa singur sau cu ajutorul unui om special. 
Și vin la TEDxBrasov 2018 și aceste exemple care cu siguranță o să te ridice în picioare de pe scaunul tău confortabil pe care tu chiar stai în clipa respectivă. 

În mod cert în conformitate cu normele de la TED paleta ideilor de brainstorming acoperă nu numai zona tehnologică sau zona de performanță ci și partea ZEN pe care călugării SHAOLIN ne-o transmit prin intermediul unui speaker care este chemat adeseori să vorbească și să-i inspire pe cei care trudesc din greu, adesori până la epuziare totală,  în cadrul multinaționalelor.  Și ideea aici nu este ca multinațonala să te stoarcă ca pe o lămâie după care să te arunce la coș ci, dimpotrivă, ideea aici este ca împreună tu și cu multinaționala să găsiți împreună formula magică cu care să urcați pe Muntele alb" – Kilimanjaro. 
Pentru că dacă tu nu faci, împreună cu multinționala la care tocmai lucrezi, un altul, de la o altă multinațonală o va face. 

Și ideea pe care dorim să o transmitem tuturor participanților, oameni de acțiune, în cadrul evenimentului TEDxBrasov 2018 este că în era aceasta post-capitalistă, aflată încă în faza sa de copil precoce, este bine să ții pasul cu știrile, cu tendințele prezentate la TED global sau la TEDx-urile locale. 

Este bine să ai în fața ochilor tăi visele tale tot așa cum cel care urcă Muntele alb" – Kilimanjaro are în față piscul care arată drumul de urmat. 
Și așa cum o să descoperi la TEDxBrasov 2018 nu este nevoie să atingi vârful muntelui pentru ca victoria ta să fie și mai mare. 

Cu siguranță sunt multe idei fabuloase care o să te încarce la evenimentul TEDxBrasov 2018 dar și la evenimentul de a 2-a zi, de socializare, din Poiana Brasov.

Așa că te invităm să participi la acest nou eveniment TED, marca TEDxBrasov ediția din 2018. 


Nu uita că dacă te abonezi la TEDxBrasov Newsletter beneficezi de o reducere de 30% din costul oricărui bilet achizitionat din timp. 
Trimitem un cod pentru  reducere fiecărui cititor fidel. 
Cu acest cod se  achiziționează un singur bilet. 

Abonează-te chiar acum! 
Trimite și la prieteni câte o copie cu acest Newsletter. Astfel ei se pot abona și pot beneficia de codul de reducere pentru biletul unic.


Subscrie și câștigă 30%. Prin abonare la lista TEDxBrasov Newsletter

* indicates required
Email FormatȘi nu uita pornește și continuă accensiunea ta > spre visul tău < cu ideile de la TED și TEDx, cu tot mai multă productivitate și mai ales fără stres!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu